Ik was een net meisje….


Op 4 juni, 2009 plaatste hondenliefhebster dit sexverhaal in de categorie Dierensex, en is inmiddels 74764 keer gelezen. Aantal woorden in dit verhaal: 1,736. Geschatte leestijd: 9 minuten

Die advertentie in de krant.Geen idee hoe ik zo gek had kunnen zijn erop te reageren,Het leek me spannend , er stond verder niks in en ik ben altijd wel in voor iets nieuws.Maar goed, ik kan beter bij het begin beginnen. “Leuk meisje gezocht,sexueel ruimdenkend, voor een “Once in a lifetime”-ervaring.Je zult er geen spijt van krijgen,en een flinke vergoeding..Reageren onder nummer en wij nemen contact met je op” . Die zondag zag ik hem in het regionale krantje staan en ik besloot erop te reageren.Ik ben ruimdenkend, en dat Once in a lifetime kon veel betekenen.Ik stuurde dus een kort briefje en hoopte er maar het beste van. Twee dagen later ging de telefoon en ik nam met niet veel enthousiasme op “Met Marion?” Aan de andere kant van de lijn hoorde ik een vrij jonge stem vragen of hij het goede nummer had, dat hij belde naar aanleding van de advertentie in de krant en mijn reactie daarop.Ik had er nog steeds wel zin in, dus ik sprak af,Ik zou opgehaald worden en daar zou ik de rest horen.Ik vond het prima, hoe sneller hoe beter, en ik ging me snel douchen,Mijn kutje scheren en zorgen dat ik er gewoon lekker uitzag. Een uur later stapte ik in mijn auto en was ik onderweg.

Eenmaal op de afgesproken plaats aangekomen, stapte ik uit en wachtte. Na een kwartier was er nog niemand en ik begon te denken dat het niet doorging,dat het een of ander flauw grapje was.Ik wilde net opstaan toen er achter me iemand kuchtte en vroeg “marion?” Ik draaide me om en zag een jongeman staan, Ik vermoed dat ie niet ouder dan 25 was, blond haar en blauwe ogen,en een prettige lach. “Ja,Hoi!”zei ik, en hij pakte mijn hand. Hij zei verder niks, nam me mee in zijn auto en we begonnen te rijden. “Er moet maar één ding duidelijk zijn”zei hij. “Vanaf dit moment doe je alles wat ik van je vraag, en ik beloof je dat het de ervaring van je leven word.Ik heb fantasieen.Veel, en extreem. Je zult dingen doen die je nooit verwacht had te doen en je zult ervan genieten. Wanneer ik bij je ben, laat je alle remmingen los en je geeft je over. Ik betaal je 5000 euro na vandaag,En daarvoor ben je vanavond van mij’. Ik had het geld niet nodig, ik verdien goed,maar ik was wel erg benieuwd wat hij van plan was. Ik knikte. “Goed.” We reden in stilte verder.Tien minuten later stopte hij , stapte uit, pakte mijn hand weer en nam me mee.We stonden bij een soort grote loods, en in de wijde omtrek geen huizen of wat dan ook.Oh jee.Gillen zou hier weinig zin hebben.Maar ik had me “overgegeven”en wie A zegt moet ook B zeggen.Ik moet eerlijk toegeven dat ik het ontzettend spannend vond.Eenmaal binnen, toen mijn ogen een beetje aan het licht gewend waren, zag ik allemaal kooien staan.grote bakken. Visbakken, een kennel, een soort gyneacologenstoel, sexspeeltjes aan de muren , een grote zwarte koffer en toen ik wat beter keek, zag ik allemaal beesten in die hokken en bakken.Ik kon me niet voorstellen wat ze daar deden maar daar zou ik snel genoeg achter komen dacht ik.”je hebt het vast al door?”vroeg hij me “vanavond ga jij vormen van genot meemaken die je nog niet eerder hebt gevoeld.

Vanavond ga jij paren met elk denkbaar beest dat ik hier heb. Je gaat geneukt worden door mijn hond, je gaat mijn dieren pijpen, je gaat alles doen wat ik je beveel!, je kutje gaat pikken voelen waar je tot nu toe alleen maar over kon dromen!” Ik schrok. Ik had er wel eens van gehoord,mensen die sex hadden met dieren maar ik had nooit durven dromen dat iemand zoiets ooit tegen mij zou zeggen. “Je kan nu nog terug, dan breng ik je naar je auto en hoor je nooit meer van me.Maar je moet nu beslissen” Mijn kutje begon bij het vooruitzicht al vol te lopen,wat was ik voor een raar mens dat ik hier geil van werd? Hij had gelijk.Dit was “once in a lifetime”. Dit zou me nooit meer overkomen en 100.000 gedachten gingen door mijn hoofd. Ik slikte een keer. Ging ik dit doen?Dat kon toch niet? Ik slikte nog eens. “Goed!”. Hij knikte goedkeurend en op ineens barse toon,zei hij “KLEED JE UIT”. Ik trok snel mijn rok uit, stroopte mijn topje omlaag, trok mijn slipje en bh uit en stond naakt voor hem.Hij knikte goedkeurend “ik dacht het al toen ik je zag zitten.Dit word leuk!”. Daar twijfelde ik nog over maar ik hield vol. Deze kans zou ik niet meer krijgen en stiekem was ik toch wel erg benieuwd wat er met me zou gebeuren vandaag.Ik hief mijn hoofd op en zei :”Ik ben er klaar voor, kom maar op!”. Hij nam me mee naar die stoel, maakte mijn handen en voeten vast en zei dat we zouden beginnen met een opwarmertje.Ik rilde van spanning. Wat bedoelde hij daarmee? Ik zou er snel achterkomen,hij opende een grote koffer,Vol met flesjes,naalden,en klemmen.Oh-mijn-god. Dat was de afspraak niet! Ik sputterde wat tegen, rukte aan de boeien en riemen maar het gaf geen centimeter mee. “Je kon terug, dat heb je niet gedaan, Nu ben je van mij!”.

Nog voor ik iets kon zeggen had ie mijn benen uit elkaar gedwongen,Had hij een spuit klaar en lag ik daar wijdbeens,met mijn clitje, open en kwetsbaar tussen zijn ruwe vingers.Ik durfde niet te kijken. *PRIK*. Ik gilde het uit.Hij had daadwerkelijk die naald, IN mijn clitje gestoken.”Godver!”riep ik uit. “Idioot!” hij lachte alleen maar,terwijl hij de zuiger van de spuit naar beneden drukte en leegspoot in mijn clit.. die begon bijna onmiddelijk te kloppen, te branden, en toen ik naar beneden keek ,zag ik dat hij wel drie keer zo groot was als normaal. Wat was dit allemaal? “Nu gaan we beginnen”riep hij in extase uit. Beginnen? Het ging me nu al te ver en dat noemde hij BEGINNEN. Hij liep van me weg en enkele seconden later kwam hij terug met in zijn armen in gigantische slang.Oké,dát had ik niet zien aankomen.”Kijk eens schatje!” bracht hij uit “dit is je eerste minnaar vandaag, is hij niet prachtig?” Ik slikte.Prachtig,Ja.Maar wat moest ik daarmee in godsnaam doen? ik hoefde niet lang na te denken, de riemen aan mijn benen werden zo getrokken dat mijn benen als vanzelf uit elkaar gingen,ik kon geen kant op en ik lag nog steeds te kronkelen van die onbekende injectie in mijn clit.Mijn schaamlippen vulden zich ook met bloed en mijn hele kut was zo gevoelig of ik zes uur lang aan een stuk door geneukt was.zo zag hij er ook uit.Vuurrood. Hij pakte de slang, hield hem plagend met zijn kopje voor mijn kut en liet het slangentongetje over mijn clit gaan. Jezus! ik kwam al bijna klaar alleen van die minieme beweging,wat moest dit nog worden? veel tijd om na te denken had ik niet, terwijl de kop van de slang met zijn tong over mijn clit siste, stak hij de staart in mijn kutje.Wriemelend en kronkelend bracht hij zo 40 cm van de slang in mij. Ik had het niet meer. Binnenin me voelde ik hem op en neer en heen en weer gaan, proberend een uitweg te vinden,mijn kutsappen stroomden aan alle kanten erlangs naar buiten. Ik zweette. Elke cm van mijn kut werd van binneuit geraakt door die staart,mijn clit werd gestimuleerd, ik klopte aan alle kanten en ik voelde me zo’n ongelofelijke slet! “Er past niet meer bij!” riep ik uit, toen hij nog meer van de slang probeerde in mijn kutje te proppen. “bek dicht, dat beslis ik wel, of er meer bij past!!!” Oké…. euh……ik kon gewoon niet meer zuiver en duidelijk denken.ik voelde hoe ik van binnen samentrok, hoe hij op en neer bewoog met dat beest, Hoe hij aan mijn clit zat,mijn lichaam bezweet en trillend als een rietje en het werd me teveel.Ik walgde van mezelf , ik was drijfnat en ik kwam klaar. Ik kwam zelfs gillend klaar. Ik had nog nooit zo’n orgasme gehad.helemaal slap liet ik me weer vallen.het was zwart voor mijn ogen.Opeens voelde ik hem uit me ploppen en toen ik mijn ogen na een minuut opende , stond hij weer klaar met de volgende kandidaat. Een grote zwarte doberman keek me aan, en toen ik die eens goed bekeek zag ik tussen zijn benen een enorme paarsrode , geaderde pik hangen.

Oh nee.Die hond had ons zitten bekijken, had me geroken, die wilde natuurlijk nu ook.Maar hoe,wat? “Zo mijn kleine snolletje” zei de man… “Mijn vriend hier is gek erop om gepijpt te worden,Jij kunt hem vast wel even helpen!”.Een hond pijpen.Hoe diep was ik al gezonken in die korte tijd dat ik hier was? Ik had wederom geen tijd om na te denken want hij posteerde de hond zo dat zijn dikke pik recht voor mijn mond kwam.Ik wilde nog protesteren maar toen ik mijn mond opendeed, stootte de hond meteen met kracht mijn keel in.Hij neukte mijn mond.mijn kloppende clit werd ondertussen gelikt door een andere grote tong en langs de ene heen, kon ik de andere hond zien.Een golden retriever met net zo’n apparaat als zijn doberman-vriendje.”ik laat jullie even alleen, ga even je andere vriendje terug in zijn bak stoppen”hoorde ik hem zeggen.Maar echt luisteren deed ik niet, Ik was te druk bezig met die ene lul in mijn bek en die likkende tong over mijn zeiknatte kut.Ik geloof niet dat hij echt veel plezier aan het likken beleefde,en graag het stoten van zijn andere vriendje na wilde doen.Hij probeerde in missionarisstandje op me te kruipen.Ik zat tot aan mijn huig gevuld met hondenpik en het leek erop dat mijn kut datzelfde lot zou ondergaan………….Wat was ik een geile slet maar oh………………………………..wat een heerlijke slet. Meer?

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie