Nieuwe school en woonomgeving voor ons twee 2


Op 14 december, 2023 plaatste B O B O dit sexverhaal in de categorie Tieners, en is inmiddels 4043 keer gelezen.

Was een avond die me niet meer snel zal doen vergeten waarbij S A D de Heerlijk leuke Juf van mijn kleine meid erg open en direct zich deed thuis voelen bij mij als het niet verkeerd zag werd een lange avond samen doe leuke kleine handen binder van mij werd echt met een dikke kus onder haar dekbedje gelegd door mij en dit prachtige blonde super spontaan S A S C H A .

Jeetje ben echt weg van hoe leuke en knappe vent jij wel niet bent bent een D R O O M man voor mij kan koken wassen strijken en ook nog eens die kleine meid doen in jou 1 op voeden een hele verantwoording voor een man alleen vind ik en mag er wel direct mijn waardering voor uit spreken sta zelf soms mooie mond vol tanden als er weer een K A K dame me de les doet lezen dat ik nog veel heb te leren en kijk daar niet voor weg ben net midden in de 20 jaar jong en nog maagdelijke meisje hoor en kleur als een T O M A A T zo rood die heerlijke witte wijn van jou doet prima zijn werk ben echt bloed heet van dat spul kan geen eens meer fietsen denk !!!!!

Nee jij gaat ook echt niet meer zo naar huis ik ga wel op de logeerkamer heb jij het heerlijke grote bed voor jou alleen …..

Nou dat kan je wel vergeten als ik hier blijf kom jij echt wel eens even lekker naast mij liggen hoor en kan je niet garanderen dat ik me zal kunnen in houden heb juist een warme klik met jou Pieter …

Hebben dan wel een mooie grote uitdaging samen heb echt niet van ondergoed of handdoekje bij mij Pieter slaap ik toch net als thuis lekker spier naakt naast jou kan je eens goed alles van dicht bij bekijken bij mij heb er nu al paar flinke harde knopjes op staan als er moet denken dat die van jou ik knoert hard zal gaan staan schat ik zomaar eens in denk ik zomaar en wat gaan we morgen tegen die kleine van jou zeggen als ze ons spier naakt doet ziet liggen die vraagt direct of ik met haar papa S E X heb gehad .

Nou ik zou er niets op tegen hebben om op de eerste date direct eens lekker samen met jou fijn intiem contact te gaan hebben hoor heb erg veel behoefte aan eens lekker vrijen met jou denk dat het wenen zal worden zo flinke van jou daar te voelen naar binnen komen bij mij volgens jou dochter ben je flink daar aan de maat van horen vertellen van haar afgelopen zomer in Zuid Frankrijk samen .

Ok ik blijf erg graag bij jou slapen hoor en eens lekkere hete stort douche zal me goed doen en de twee bultjes zullen direct keiharde knoppen gaan worden warm water en leuke mooie vent zoals jij naast me zullen mijn poesje eens lekker kledder nat gaan maken schat ik zomaar eens in denk ik en zonder ondergoed slapen is echt wel iets wat ik mij hier op de school heb doen eigen maken thuis was dat vloeken in de kerk S E X werd nooit over gehad dat was vies en voor als ook vaste relatie zou hebben nou ben nu oud en wijs zat dat ik zelf mag uitmaken wie mij daar pakt en eens mooie volwassen dame laat worden en zou erg voor klaar zijn om eens met jou het bed te delen en eens lekker te mogen gaan genieten samen waar de vonken flink veel vuurwerk zal gaan geven denk ik ben erg super geil dame nu en zo kunnen gaan genieten van het adam en eva liefdes spel met jou .

Nou S A S je weet waar alles ligt toch , Nee niets van dat alles zal me netjes naar boven doen brengen en me helpen met uitkleden na dat een sluiting van achter mijn rug heeft jou kijkers al prima mogen zien en zal er niets op tegen hebben als jij mij eens met blotte billen onder de douche doet zetten hoop alleen dat die kleine meid niet wakker wordt als jij me straks flink laat gaan genieten kan flink helemaal er in op gaan denk ik zomaar .

Die is totaal van deze wereld als ze slaapt is zijn in dromen land zo ook deze zomer twee nachten bij
grote D I S N E Y pretpark met haar ik was in douche en heeft niets van mee gekregen dat ik door voor het eerste keer me zelf heb doen laten gaan en dikke witte zaad laten lopen bij mezelf was een orkaan van zaad was een flinke witte massa in de douche cabine .

Niet zo raar hoor wacht jij maar eens af straks met mij tussen de lakens zal jij niet verklappen maar denk dat ik wel weet waar ik jou gek mee kan krijgen …..

Doe S A S de R I T U A L S douche gel geven en gebruik maar alles wat jij wil en lekker vind schatje …

Jij bent echt een T O P knul voor mij en wat zegt dat paar jaar meer levens ervaring ben altijd al weg geweest van mannen met wat meer B A G A G E en levens lessen die lessen zal ik jou ook wel eens laten voelen en laten merken wat ik voor stoute boekjes ik allemaal heb doen lezen in mijn flat de laatste weken en maanden in mijn stage tijd op deze school….

Loop op mijn snelst naar de woonkamer en doen direct even de ontbijt service voor morgen ochtend regelen voor de kleine meid van mij en voor S A S C H A & MIJ .

Alles ik nog een handje kan helpen hoor ik dat graag stap achter haar in de inloop douche en zet mijn aardige grote handen om haar mooie slanke T A I L L E prachtige middel van haar ,M M M wat erg lekker wat ik daar op mijn billen voel komen P I E T E R .

Niet zo gek toch na dertig maanden weer eens paar lekker vrouwen billen en borsten te mogen vast houden jeetje wat een paar prachtige volle maatje heb jij S A S , Mooie volle c ben je er een beetje tevreden mee dan lekkere grote lul heb jij mannetje ….

Die zal erg fijn eens flink zo aan de buurt als het aan mij ligt zo direct in bed beetje voor beetje dat eens lekker in mijn mondje en zal het dikke witte sap van jou daar laten gaan vrij komen …..

Echt een geweldige en mooie ruime inloop douche P I E T E R helemaal mijn smaak en bubbelbad waar ik erg graag eens met die kleine meid van jou morgen eens zal ik willen gaan en haar vertellen dat ik jou nieuwe vriendin ben zou echt een droom zijn die doet uit komen ben de erg mooie en leukste man van mijn klas en die billen en P I M E L mag er ook wel zijn maar wel eerste keer beetje kalm aan daar tussen mijn benen is echt een flinke jongen trekt me totaal uit elkaar denk ik zomaar is echt een knal harde staaf die jij daar hebt hangen die is echt erg van de buiten gewoon maatje voor mij ben dan maar klein dame maar klein maar fijn met een bijzonder bescheiden stel tieten zoals ik al zij heden avond met die bijzonder attente meid van jou die echt twee druppels water jou is het karakter van haar mooie
PA die mij meer dan niets doet kijk maar eens ben echt super opgewonden en klets nat daar tussen mijn benen is nog niet veel gebeurt dat er daar flinke wat vocht komt naar buiten stromen van jou mooie mannelijke plasser .

Ga maar eens lekker met mij mee S A S sla het dekbedje voor haar open en spreek af lekker blijven liggen op jou mooie rug en dikke donzen dekbed over dat mooie tedere vrouwelijke vlees heen .

Doe even de was draaien heb jij morgen in ieder geval een schoon string voor ons eerste weekendje samen met de kleine spruit van mij .

Jeetje is echt heerlijk zacht bedje hoor P I E T E R en komt met een witte boxer aan bij mij in bed liggen die gaat echt nu direct uit dat ik naakt ben is voor mij een eis dat jij ook zonder iets aan naar mij toe komt liggen zo nu ben ik de baas over jou tussen deze fijne date met jou is een grote droom voor mij die de kleine van jou al heeft verteld tegen mij dat jij me erg leuke juf vond …

Kleine kinderen vertellen me alles en wacht maar eens even af die paal is zo bij mij in mijn mondje flink aan de buurt hoor is mijn grootste droom om eens echt dat warme B A B Y Boter eens naar binnen te voelen komen in mijn keeltje .

Hoe dit verder afloopt tussen S A S C H A & mij lees jullie in deel 3

Geil verhaal, of niet?

Thumbs up!

Gemiddeld / 5. Aantal stemmers:

Nog niets, je bent de 1e!


Veiligsexcammen.nl

Plaats een reactie